Terug

Exposities

Exposities

Galerie First Class Art uit Numansdorp verzorgt de exposities in het gebouw. (info@firstclassart.nl of 0653187360). Deze zijn doorgaans tijdens kantoortijden (10-12 en 14 -17 uur) te bezichtigen. Daarnaast bieden we een open platform aan jonge kunstenaars en voor projecten die verbanden leggen met de muziekactiviteiten. Ook andere ideeën zijn altijd van harte welkom. Heb je een geweldig idee? Neem dan contact op via cultuur@vancappellenhuis.nl.

''Tearrific-Art'' van Daniëlle Hoppenbrouwers - Damesportretten (tot en met 7 juni 2018)

''Tearrific-Art'' van Daniëlle Hoppenbrouwers (tot en met 7 juni 2018) - Damesportretten. Het centrale thema in haar werk is de vrouw, met name de vrouwelijke kracht en sensualiteit. De collagewerken zijn zeer bijzonder!! Grote stapels tijdschriften vullen het atelier van deze kunstenares.

En plein air: Dimitrios Voyiazoglou

Solo expositie Nugzar Kakhiani

Solo-expositie Zura Kalanda

Ter gelegenheid van zijn 65e verjaardag is in galerie van Cappellen een solo-expositie ingericht met werken van de in Georgië geboren beeldend kunstenaar en dichter Zura Kalanda.

MARGRET HEEREMANS – ABSTRACT EXPRESSIONISME

De schilderkunst van Margret Heeremans is contrastrijk en origineel. Ze verkiest vrijheid van verfbehandeling boven stijlvastheid. De thematiek is net zo veelzijdig want Heeremans richt haar schildersblik zowel naar buiten als naar binnen.

12 september t/m 3 november GEORGIAN CONTEMPORARY ART

Olieverfwerken van diverse Georgische kunstenaars (o.a. David Popiashvili, Giorgi Kukhalashvili, Merab Gagiladze en Alexey Kvaratskheliya) zullen in deze periode wisselend worden gepresenteerd.

Solo-expositie Peter van den Borne

Hoogstaand realistisch werk staat centraal in deze fraaie solo-expositie.

Duo-expositie Schilder Hermanus en Rian

In deze periode worden werken worden gepresenteerd van het kunstenaarsechtpaar Hermanus en Rian

Dolf Bausch

In deze periode is er een speciale tentoonstelling met werken van schilder, tekenaar en verzetsman tijdens de Tweede Wereldoorlog Dolf Bausch.

Solo-expositie Giorgi Kukhalashvili

Er zijn in deze periode werken van deze 35 jaar jonge en reeds zeer succesvolle Georgische kunstenaar geëxposeerd.