Terug

Exposities

Exposities

Galerie First Class Art uit Numansdorp verzorgt de exposities in het gebouw. (info@firstclassart.nl of 0653187360). Deze zijn doorgaans tijdens kantoortijden (10-12 en 14 -17 uur) te bezichtigen. Daarnaast bieden we een open platform aan jonge kunstenaars en voor projecten die verbanden leggen met de muziekactiviteiten. Ook andere ideeën zijn altijd van harte welkom. Heb je een geweldig idee? Neem dan contact op via cultuur@vancappellenhuis.nl.

De exposities die er zijn en komen:

  • ''Hermanus en Riann'' : 8 januari t/m 24 februari
  • Solo-expositie David Giorgadze: 26 februari t/m 14 april
  • abstracte kunst: 16 april t/m 30 mei
  • Kunst en Atelierroute 2019: 1 en 2 juni
  • Girlpower: 3 juni t/m 4 augustus
  • Solo - expositie Sergej Merenkow: 5 augustus t/m 5 september

Hieronder vindt u meer informatie.

''Hermanus en Riann''

Opnieuw worden er werken geëxposeerd van dit kunstenaarsechtpaar. De vorige expositie van het poëtisch realistische werk van beiden in de galerie was in mei/juni 2017.

Solo-expositie David Giorgadze

Enkele werken van deze Georgische kunstenaar waren in september 2018 opgenomen in de groepsexpositie tijdens de Open Monumentendagen en hebben toen veel aandacht getrokken. Ook op de Kunst10Daagse in Bergen (NH) in oktober 2018 stond zijn werk volop in de belangstelling.

Abstracte kunst

Voor de eerste keer zullen we in de galerie een groepsexpositie presenteren met louter abstracte kunst in diverse vormen.

Kunst en Atelierroute 2019: 1 en 2 juni

De galerie zal dit weekend worden ingericht door deelnemers aan de Kunst en Atelier route 2019; iedereen is van harte welkom om de Capelse kunstenaars te ontmoeten en kennis te maken met hun werken. Nadere informatie volgt tzt

Girlpower

In deze expositieperiode zullen kunstwerken van diverse Nederlandse vrouwelijke kunstenaars worden gepresenteerd. De namen van de kunstenaars zullen zo spoedig mogelijk op de website van de galerie terug te vinden zijn. Het belooft een mooie expositie te worden.

Solo - expositie Sergej Merenkow

De werken van deze Russische kunstenaar zijn prachtig en kleurrijk. De stijl is enigszins naïef, hij toont het leven van eenvoudige mensen in hun eigen houding naar de wereld om hen heen.