Heeft u vragen over zaalverhuur, een huwelijk, voorstellingen of exposities? Neemt u dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We zijn  gelegen aan de buitenkant van de dijk in het oude centrum van Capelle aan den IJssel. Op loopafstand van het metrostation Capelle Centrum, op steenworp afstand van de watertaxi uit Rotterdam en goed bereikbaar per auto. In de directe omgeving van het gebouw is gratis parkeergelegenheid.

Contactgegevens

Van Cappellenhuis
Dorpsstraat 164, 2903 LB Capelle a/d IJssel
Telefoon: (010) 284 20 26 (tijdens kantooruren: 10 - 12 & 14 - 17 uur).
Zie ook onder verhuur en trouwen

Klachten:
Hester van der Hoorn, secretaris,
tel. 06 22 562 028
e-mail: info@vancappellenhuis.nl

voor trouwen: trouwen@vancappellenhuis.nl
voor verhuur: verhuur@vancappellenhuis.nl
voor cultuur: cultuur@vancappellenhuis.nl 

Bereikbaarheid en parkeren

Bereikbaarheid
Het Van Cappellenhuis is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Komt u met de auto? In de omgeving kunt u gratis parkeren. Let op: stel uw navigatiesysteem in op Kerklaan 2, Capelle aan den IJssel. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan metro C vanuit Rotterdam-centrum en stap uit bij halte Capelle Centrum. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

Komt u met uw team uit Rotterdam of het Rivium? Een watertaxi brengt uw team snel op en neer. Een enkele reis Rivium-Vuykhuis kost met een groep van 12 personen € 5,40 per persoon en duurt ongeveer 10 minuten. Vanaf Rotterdam-centrum stapt u op bij de steiger Leuvehaven bij de Erasmusbrug. Deze tocht duurt ongeveer 20 minuten en kost € 7,25 p.p. U komt dan aan bij het Vuykhuis, op nog geen 200 meter afstand van het Van Cappellenhuis. Voor meer informatie: www.watertaxirotterdam.nl.

Parkeren
Komt u met de auto, dan kunt u parkeren aan de Kievitlaan, op de (kleine) parkeerplaats aan de Kerklaan of als u de linksaf de dijk oprijdt aan de rivierkant, daar waar geen huizen staan. Ook het terrein van de kerk kan gebruikt worden, mits er geen activiteit in de kerk zelf is. Wilt u de kleine straatjes tegenover de kerk vermijden?

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de culturele activiteiten.