Verhuur

Voor zowel zakelijke verhuur als voor privé-evenementen biedt het Van Cappellenhuis een inspirerende omgeving. Het fraaie historische gebouw biedt uw team of gezelschap een exclusieve bijeenkomst, weg van de alledaagse bezigheden. Houdt uw presentatie in de monumentale Van Cappellenzaal, of kom brainstormen in de galerie of in de tuin.Het Van Cappellenhuis is een intiem gebouw met verschillende mogelijkheden voor vergaderingen, inspiratiesessies en workshops, maar ook voor private dining, presentaties en break-outsessies. Dit kan zowel binnen als buiten en van 5 tot maximaal 80 personen.

Zie ook informatie over verhuur van ruimte voor repetities, beeld- en geluidsopnames

Zie voor bereikbaarheid hieronder

Van Cappellenzaal

Max. 70 personen

Regentenkamer

Max. 8 personen

Galerie

Max. 45 personen

Foto-, film-, en televisielocatie

Zowel privé als professioneel

De omgeving

Op een steenworp afstand van Rotterdam-Kralingen ligt het Van Cappellenhuis aan de pittoreske dijk van de Hollandsche IJssel. De omgeving biedt een natuurpark en golfbanen, fietsmogelijkheden en verschillende horecagelegenheden. U kunt uw vergadering of workshop onderbreken met een ontspannen lunch aan het water, de dag afsluiten in het nabij gelegen sterrenrestaurant Het Perceel. Maar ook in het huis zelf zijn er mogelijkheden tot een intiem diner of grotere buffetten.

Restaurants:
Restaurantperceel
Fuiks
Loef
Leefgoed.De Olifant (Nieuwerkerk)

Botenverhuur:
www.watertaxirotterdam.nl

Bereikbaarheid en parkeren

Het Van Cappellenhuis is makkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer. Komt u met de auto? In de omgeving kunt u gratis parkeren. Let op: stel uw navigatiesysteem in op Kerklaan 2, Capelle aan den IJssel. Komt u met het openbaar vervoer? Neem dan metro C vanuit Rotterdam-centrum en stap uit bij halte Capelle Centrum. Vanaf daar is het ongeveer 10 minuten lopen.

Komt u met uw team uit Rotterdam of het Rivium? Vanaf Rotterdam-centrum stapt u op bij de steiger Leuvehaven bij de Erasmusbrug. Deze tocht duurt ongeveer 20 minuten. U komt dan aan bij het Vuykhuis, op nog geen 200 meter afstand van het Van Cappellenhuis. Voor meer informatie: www.watertaxirotterdam.nl.

Parkeren
Komt u met de auto, dan kunt u parkeren aan de Kievitlaan, op de (kleine) parkeerplaats aan de Kerklaan of als u de linksaf de dijk oprijdt aan de rivierkant, daar waar geen huizen staan. Ook het terrein van de kerk kan gebruikt worden, mits er geen activiteit in de kerk zelf is. Wilt u de kleine straatjes tegenover de kerk vermijden?

Offerte

We maken graag een offerte op maat voor u. Voor meer informatie verhuur@vancappellenhuis.nl
Of bel:

Karel Peters (06 53 171 577),

Hester van der Hoorn (06  22 562 028)

Vraag offerte aan