Nog t/m 23 december tijdens kantooruren (10.00 -12.00 uur & 14.00 -17.00 uur, voor zover de ruimtes beschikbaar zijn op het moment van het bezoek).
Informeer van te voren telefonisch bij het Van Cappellenhuis (010 -2842026) naar de mogelijkheden als u er zeker van wilt zijn alle werken te kunnen zien. Groepen (v.a. 5 personen) uitsluitend op afspraak.

De nu 84 jarige kunstenaar  bezocht de Academie voor Kunst en Industrie te Enschede, waar hij in 1962 cum laude afstudeerde als grafisch ontwerper en vormgever. Het bekijken van zijn werk is een ware beleving: De kleur, de gloed en glans, de vorm. De emotie en beleving. Dat is de wereld van Ton Schulten. Emotioneel en vooral zó prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid. Vormen, kleuren en paradijselijke composities die rust bieden. Imponerend en soms zelfs hypnotiserend. Emotioneel en vooral zó prachtig van samenstelling, dat geen mens ontkomt aan de krachtige en mysterieuze uitstraling. Het werk van Ton Schulten verwarmt en is van een onnavolgbare schoonheid. Zijn imposante werken zijn te zien in zijn eigen museum: https://www.tonschulten.nl/museum/.

De officiële opening van de expositie was op zondag 2 oktober om 1
4.30 uur