De expositie is samengesteld door Ivanna-Nikol Posobchuk, die onlangs hoge ogen gooide met de samenstelling van de tentoonstelling Oekraïense kunst tijdens de Rotterdam Art Week.

De tentoonstelling "KUNST VAN VER DICHTBIJ" toont kunstwerken van Oekraïense kunstenaars, die momenteel in Nederland of dichtbij wonen en werken. Er worden meer dan 20 kunstwerken gepresenteerd, waaronder olieverfschilderijen, aquarellen, grafiek, unieke sculpturen en meer kunst van gevestigde en opkomende kunstenaars.

 

Algemene informatie over de bezichtiging van de expositie:

 

Omdat de expositie gedeeltelijk is in een bedrijfsruimte, gelden er wat beperkende regels voro het bezoeken van de expositie:

  • Tijdens werkdagen (10-12 uur en van 14-16 uur) kunnen individuele bezoekers (maximaal 4 tegelijk) de expositie onaangekondigd gratis bezichtigen, maar omdat er in de ruimtes ook gewerkt wordt door de medewerkers van het bedrijf Radancy kan het gebeuren dat u moet wachten tot de ruimtes weer vrij zijn.
  • Alle kunstwerken zijn op de volgende middagen nog onbeperkt van 14 - 16 uur te bekijken:
    vrijdag 28 april 14-18 uur; woensdag 3 mei 14-16 uur.
  • Groepsbezoeken (van 5 tot 20 deelnemers) moeten worden aangemeld.. Reserveren via Aanmelden.

In het kader van dit project met werken van Oekraïense kunstnaars die in Nederland of dichtbij wonen en werken, zijn er drie speciale evenementen. Klik hier voor meer informatie over het gehele project.

Interesse in een kunstwerk? Klik hier voor meer informatie met aan het eind van het document de prijslijst