Terug

Foto-, film-, en televisielocatie

Het Van Cappellenhuis is een mooie locatie voor privé- en bruidsfotografie. (Houdt u rekening met een aanvraagtermijn van vier weken.) Ook voor professionele shoots en televisieopnames is het Huis bijzonder geschikt. Voorafgaand, tijdens of na een huwelijksceremonie, kan er een foto in de tuin gemaakt worden.

Voor het maken van CD- en DVD-opnames van ensembles werken wij samen met Sofiesound. Klik hier voor meer informatie. Ook geluids- en video's-opnames via andere bedrijven zijn mogelijk, mits er goede afspraken gemaakt kunnen worden.
U kunt gebruik maken van de Van Cappellenzaal met vleugel, de Galerie en de klassieke tuin met de monumentale rode beuk en het uitzicht over de Hollandsche IJssel. In verband met de kwetsbaarheid kan slechts in heel bijzondere gevallen van de authentieke Regentenkamer uit 1898 gebruik gemaakt worden. 

Informatie hierover ook via verhuur@vancappellenhuis.nl of Karel Peters, tel. 06 53 171 577/ Hester van der Hoorn tel. 06 22562 028.

 

Tarieven

De vergoeding voor een fotoshoot bedraagt doordeweeks € 250,-- per uur. Voor een verlenging geldt een opslag van € 75.- per half uur voor privé-verhuur. In het weekend is het tarief € 300,-- per uur plus € 100,-- per half uur verlenging.
Houdt u rekening met een periode van vier weken om de footshoot af te spreken en te regelen dat u toegang tot het gebouw krijgt op het afgesproken moment.

Voor commerciele tarieven kunt u contact opnemen via verhuur@vancappellenhuis.nl. Voor CD- en DVD-opnames en voor verhuur ten behoeve van repetitieruimte worden prijzen per situatie vastgesteld. Zie ook het aanbod daarover.