Archief voorstellingen

Hieronder staan voorstellingen die eerder in Het Van Cappellenhuis zijn gegeven, of die a.g.v. coronamaatregelen geannuleerd zijn. U kunt zich hiervoor NIET meer inschrijven. Klik hier voor het huidige programma.

  “HET UUR U” van AGATHA CHRISTIE

  Een spannende whodunnit die zich afspeelt in de vijftiger jaren in een Engels landhuis Met de Theatergroep V.Z.O.D. Voor kaarten:http://www.theatergroepvzod.nl/

  NIEUWJAARSCONCERT met Capelse winnaars Steinway-concours

  Met de Capelse Lingyi Chen (8 jaar, piano), Mingen Song (9 jaar, piano), de Capelse Yuewen Yin (11 jaar, piano) en hun docent Philip Huang (piano) en zijn duo-partner Alejandro Sanchez (cello).

  LUISTERKRING januari - mei 2023

  Eerste van een serie Luisterkringbijeenkomsten (alleen voor leden)

  NIEUWJAAR = NIEUWE KANSEN

  Afgelast a.g.v. ziekte. Hartelijk welkom op de volgende kindervoorstelling op zondag 12 febr. 'Het prille begin'. 14.00 u babyconcert en om 15.00 u het peuterconcert

  AN ENGLISH CHRISTMAS

  Met het semi-professionele ensemble Klassiek op Zuid o.l.v. Miranda Rademaker

  MEEZINGCONCERT CAROLS AAN DE IJSSEL

  Al zes keer was het een groot succes, door corona moest het tweemaal geannuleerd worden, maar nu móet het lukken!

  Familievoorstelling poppentheater “DE RIJKE EN DE ARME MAN”

  Een kerstsprookje uit Lapland. Prachtig poppentheater door Marco Kalkman, over twee koningen, twee mannen en een brug van goud...

  BRACKMAN TRIO

  Met Tim Brackman (viool), Kalle de Bie (cello) en Rik Kuppen (piano) Het Brackman Trio - in 2018/2019 in ons Huis artist in residence! - is een veelgevraagde gast in diverse kamermuziekseries, bij live-radioprogramma’s en bij festivals als het Orlando Festival, het Stift Festival en het Internationaal Kamermuziek Festival Utrecht (IKFU) Op het programma staan trio’s van (de jonge) Sjostakovich, Mendelssohn en Beethoven.

  CARMEN GOMES INC

  Met Carmen Gomes (vocals), Folke Tettero (gitaar), Peter Bjornild (bas) en Bert Kamsteeg (drums) Carmen Gomes Inc. draait om vier muzikanten die een perfecte melange zoeken van individuele expressie en harmonieus samenspel die begrijpen dat er uiteindelijk maar één de baas is. En dat is het lied.

  VIJF TOPTALENTEN - 2 ROMANTISCHE STRIJKKWINTETTEN

  Met Lana Trimmer (viool), Tobias Straub (viool), Viola Innocenti (altviool), Mar Bonet Silvestre (cello) en Silvia Gallego Sánchez (contrabas).