Archief voorstellingen

Hieronder staan voorstellingen die eerder in Het Van Cappellenhuis zijn gegeven, of die a.g.v. coronamaatregelen geannuleerd zijn. U kunt zich hiervoor NIET meer inschrijven. Klik hier voor het huidige programma.

  MUZIEK UIT DE ROARING TWENTIES

  Door het CHIMAERA TRIO met Annemiek de Bruin (klarinet), Irene Kok (cello) en Laurens de Man (piano; hij heeft net de Nederlandse Muziekprijs ontvangen!! Lees verderop meer hierover).

  CONCERT MET ACADEMIE-STUDENTEN RPhO

  Met de internationale toptalenten Martine Velthuis (viool), Julie Adalsteinsson (viool), Almudena González-Regueral Navarro (altviool), Núria Comorera Nosàs (cello) en Joe Prindl (contrabas) (foto: Bruna Bonansea)

  NEW PHOENIX ENSEMBLE

  Met Letizia Maulà (klarinet), Sylvia Cempini (cello) en Ian de Jong (viool)

  POËTISCHE MOMENTEN met het Erasmus Trio

  Met Thomas Herrmann (piano), Vera Laporeva (viool) en Xiaojia Xu (cello). Zij spelen werken van Boccherini, Beethoven en Piazolla.

  Capelse Luisterkring

  De eerste van een serie Luisterkringbijeenkomsten (alleen voor leden)

  CAROLS AAN DE IJSSEL

  Een meezingconcert o.l.v. Karin Schipper De 8e editie van Carols aan de IJssel!

  KERSTCONCERT

  Met het Kamerkoor Rotterdam o.l.v. Hanneke Verbeek m.m.v. Reinilde van Zevenbergen-Buys -harp.

  LOVE TRIANGLE

  Met Dana Zemtsov (altviool) & Slava Poprugin (piano). Door persoonlijk contact is het gelukt Dana Zemtsov naar het Van Cappellenhuis te halen!!

  MAGICAL McCARTNEY TOUR

  Met Peter Elbertse (zang, piano), Ad Elbertse (teksten, zang) & Barend Lapperre (zang) Peter, Ad & Barend duiken in het uitgebreide oeuvre van Paul McCartney. Samen brengen ze bekende, maar ook verrassende onbekende songs uit alle fases van de carrière van deze levende legende: van zijn allereerste composities en zijn legendarische decennium bij The Beatles, tot Paul McCartney and Wings, zijn soloplaten en het heden.

  ETTY HILLESUM, lezing door Judith Koelemeijer

  Over de Joodse dagboekenschrijfster die per se niet wilde onderduiken toen ze de kans kreeg. Lezing door Judith Koelemeijer i.s.m. de Bibliotheek aan den IJssel i.h.k.v. “Nederland leest”.