Archief voorstellingen

Hieronder staan voorstellingen die eerder in Het Van Cappellenhuis zijn gegeven, of die a.g.v. coronamaatregelen geannuleerd zijn. U kunt zich hiervoor NIET meer inschrijven. Klik hier voor het huidige programma.

  GEANNULEERD i.v.m. de overheidsmaatregelen: Nieuwjaarsconcert met KELTISCH ENSEMBLE CAMELOT

  Camelot neemt, net als de Graalridders, de luisteraar graag mee op een grenzeloze muzikale reis door de tijd. Een programma waarbij je niet stil kunt blijven zitten!

  GEANNULEERD KERSTCONCERT met het GRUPPMAN-ENSEMBLE

  met Igor Gruppman (viool), Vesna Gruppman (viool/altviool), Katja Dirven – Didychenko (cello) en Anastasia Safonova (piano). Igor Gruppman heeft wereldwijd faam verworven als violist en dirigent, maar is hier het meest bekend als de 1e concertmeester van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Zie ook het diner-aanbod voor bezoekers!

  GEANNULEERD MEEZINGCONCERT CAROLS AAN DE IJSSEL

  Een meezingconcert o.l.v. Karin Schipper. Het kon vorig jaar niet doorgaan, maar gelukkig komt Karin graag dit jaar dan toch voor de vijfde keer

  GEANNULEERD BABAR HET OLIFANTJE

  Familievoorstelling voor mensen van 4 tot 104 jaar, Met het Dubbel Blaas Kwintet “I Fiati” o.l.v. Sjef de Kort m.m.v. Pauline Oskam (verteller)

  GEANNULEERD OLIDON REDON, DE BEELDENDE KUNST, DE LITERATUUR EN DE MUZIEK

  Kunstlezing met muziek door kunsthistorica Josée Claassen

  DOOR OMSTANDIGHEDEN GEANNULEERD: “PLONS”! een voorstelling voor kinderen van 5-8 jaar

  GEANNULEERD Een boeiende voorstelling over de wondere wereld van onder- en boven water. Het verhaal van kikkervisje, libellen en ooievaars.

  MEESTERS EN LEERLINGEN geannuleerd

  GEANNULEERD EN UITGESTELD Docenten spelen in wisselende samenstelling met getalenteerde leerlingen van de Young Talent Academy van het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut.

  SERENADE

  Met twee leden van het Ensemble “De Bezetting Speelt”: Melanie Broers (viool), León van den Berg (altviool) en met Joséphine Olech (fluit) Drie prachtige werken met Beethoven als rode draad staan er op het programma.

  Muziektheatervoorstelling “SCHOPPENVROUW”

  UITVERKOCHT Met Ekaterina Levental (mezzosopraan en performance). Medewerkers achter de schermen: Philippe Thuriot – accordeon en arrangementen, Jo Vercruysse – viool, Roman Borkovsky – altviool, Sevak Avanesyan – cello. Kostuums: Amber Willemztijn. Samenstelling en regie: Chris Koolmees.

  BEELDEND KUSTENAAR EN COMPONIST, EEN GOED KOPPEL

  Kunstlezing met muziek door kunsthistorica Josée Claassen. Bij deze lezing worden – aan de hand van prachtige beelden en klinkende muziek - vier duo’s belicht en wordt verteld wat zij met elkaar van doen hebben,