Terug

voorstellingen

voorstellingen

  Romantische muziek voor fluit en piano

  Met Juliette Hurel (dwarsfluit) en Hélènem Couvert (piano)

  PAASCONCERT

  Met Diet Titanus (viool), Misha Furman (viool), Itamar Furman (viool) en Katja Dirven(cello)(foto) De vier strijkers brengen een van de meesterwerken van de grote componist Joseph Haydn ten gehore: Die sieben letzten Worte unseres Erlösers am Kreuze.

  klassieke muziek in moderne tijden

  Klassieke muziek heeft zichzelf in een hoekje teruggetrokken. Hoe komt dat; is dat erg? Een muzikale lezing van Mike Boddé, die op geheel eigen wijze een aantal muzikale vragen aan ons voor legt. (foto: Lenny Oosterwijk)

  WASSILY KANDINSKY, lezing door kunsthistorica Josée Claassen

  Een lezing met muziek naar aanleiding van de grote tentoonstelling in het H’art museum (het voormalige Hermitage Amsterdam).

  KONINGSDAGCONCERT GRUPPMAN ENSEMBLE

  Het Ensemble brengt brengt samen met Roderigo Robles de Medina in het kader van de afsluiting van het Slavernij Herdenkingsjaar een programma met Surinaamse muziek

  Bevrijdingsconcert door het Maas Marimba Trio

  Een feestelijk concert met Georgi Tsenov (vibrafoon en marimba), Peter Bamsberg (marimba, vibrafoon) en Wim van Herk (piano).

  Familievoorstelling GEZOCHT: KONIJN (3+)

  Drie politieagenten op zoek naar een konijn dat ontsnapt is uit de gevangenis. Konijnen houden zich namelijk niet aan de regels. Miniatuurtheater voor de allerkleinsten, door Maas Theater en Dans.