Terug

Programma

Programma

Bestellen van kaarten doet u via de aankondiging van de voorstellingen hieronder.
Andere activiteiten zijn de Luisterkring, de kunstgeschiedenislezingen en het Vrouwenkoor. Tijdens kantooruren kunt u vrij binnenlopen om de exposities te bewonderen.
We hopen u in het Van Cappellenhuis te ontmoeten.
 

  VREEMDELINGEN IN PARIJS (1900-1950); kunstlezing met muziek door Josée Claassen

  Kunstlezing met muziek door Josée Claassen

  TRADITIES! Van stoomboot uit Spanje tot de bisschop van Myra

  We trakteren u op een lichtvoetig programma vol vrolijke (Spaanse) muziek, met een knipoog naar het aankomende Sinterklaasfeest.

  ROMEO & JULIA enTHE FIERY ANGEL van PROKOFIEV

  Maya Fridman (cello), Artem Belogurov (piano), Bastiaan de Zwitser (ambachtelijke verhalenverteller).

  CAROLS AAN DE IJSSEL

  Meezingconcert o.l.v. Karin Schipper. Na een aantal jaren van afwezigheid kondigen we met veel plezier aan dat Karin Schipper terugkomt in het Van Cappellenhuis om opnieuw een meezingconcert “Carols aan de IJssel” te leiden.

  WINTERSE VERHALEN, met Mirsi Adami en De Bezetting Speelt.

  Het 2e concert van de serie van 4 door onze Artists in Residence , musici van “De Bezetting Speelt”. Bas van der Sterre (klarinet), Caroline Wagner of Melanie Broers(viool) en Mirsa Adami (piano)

  BRUISEND NIEUWJAARSCONCERT IN BRAZILIAANSE SFEER!

  Met het EPM Holanda Kwartet: Rafael Pereira Lima – fluit en sax, Marijn van der Linden – cavaquinho en gitaar, Elizabeth Fadel – piano en cavaquinho, Udo Demandt – pandeiro

  OP REIS!

  Door het semi-professionele ensemble Klassiek op Zuid o.l.v. Miranda Rademaker

  LES VIEUX AMIS

  Door onze “Artists in Residence”, musici van De Bezetting Speelt; 3e concert van de serie van 4. Alexander van Eerdewijk (hobo), Annet Karsten (fagot) en Thomas Beijer (piano)

  MUZIKAAL GEDICHT

  Door onze “Artists in Residence”, musici van De Bezetting Speelt; 4e concert van de serie van 4. Imre Rolleman (fluit), Léon van den Berg (altviool), Doriene Marselje (harp)