Terug

voorstellingen

voorstellingen

  FENIX JAZZKWARTET

  met Kika Sprangers (saxofoon), Robert Koemans (toetsen), William Barret (bas) en Willem Romers (drums). Fenix is een elektro-akoestisch jazz kwartet, waarin melancholische melodieën en rauwe grooves elkaar afwisselen. Hun muziek heeft een open karakter, waar hun voorliefde voor improvisatie en muzikale spontaniteit de ruimte krijgt.

  BEHOORLIJK BOOS

  Eekhoorn was jarig, maar Spitsmuis kon niet komen om allerlei verzonnen redenen. Nu denkt Spitsmuis dat Eekhoorn daar hartstikke boos over is, maar dat is helemaal niet zo.

  MUZIKALE VERTELLINGEN

  Door het CHIMAERA TRIO met Annemiek de Bruin (klarinet), Irene Kok (cello) en Laurens de Man (piano). Hoe kan muziek zonder woorden een verhaal vertellen? Wat laat Schumann in zijn “Sprookjesvertellingen” horen? Waarom verklankt Mahler schijnbaar onschuldige volksverhaaltjes? In dit programma zoekt het Chimaera Trio naar antwoorden op deze en andere vragen.

  ODILON REDON, DE LITERATUUR EN DE MUZIEK

  Kunstlezing over Odillon Redon met muziek door kunsthistorica Josée Claassen

  PIETER EN ESTHER IN DE OORLOG

  Het verhaal van twee kinderen in de oorlog, over onderduiken, verzet, vriendschap en over de viool van Esther. Gespeeld door 3 kinderen van 11-12 jaar: Bregje, Sieb en Sara. Familievoorstelling.

  MOEDERDAGCONCERT “VROUWELIJK SCHOON”

  Moeder….een belangrijk persoon in ieders leven! Het moederschap zelf blijkt vaak een drukke, allesomvattende taak, waarbij niet veel tijd over blijft voor andere bezigheden. Zou het daardoor komen dat er zo weinig door vrouwen geschreven composities bekend zijn? Of heeft dat heel andere oorzaken?

  DE MOED OM TE VERTREKKEN

  De Moed om te Vertrekken is een ontdekkingstocht naar de wereld van de Tango. Met Kees Scholten (zang), Emmy Storms (viool) en Margreet Markerink (piano). FEESTELIJK SLOTCONCERT VAN HET SEIZOEN