Terug

Programma

Programma

Het Van Cappellenhuis is i.v.m. het Corona-virus gesloten tot en met 1 juni 2020. Alle activiteiten en exposities tot die datum zijn geannuleerd. Voor 6 juni staat nog één concert gepland: het slotconcert van dit seizoen. Op dit moment is nog niet bekend of dat wel doorgaat. Zodra er meer bekend is over eventuele maatregelen van de overheid na 1 juni, zullen we op deze plaats aangeven hoe het Van Cappellenhuis daarnaar handelt.

Het Van Cappellenhuis wil zich allereerst en meer en meer profileren als een kamermuziekcentrum voor klassieke muziek, maar zal daarnaast altijd graag andere muziekstijlen en kunstvormen binnen haar muren blijven halen.

Voor het seizoen 2019-2020 zijn we een samenwerking aangegaan met “GROUNDS” ofwel het “WORLD MUSIC AND DANCE CENTRE” uit Rotterdam, dat wereldwijd faam geniet omdat dit de enige organisatie is waar het mogelijk is – i.s.m. Codarts  -  wereldmuziek op conservatoriumniveau te studeren en waar beroemde wereldmusici  lesgeven die hiervoor van over de hele wereld naar Rotterdam komen.  In  het programma zijn een aantal wereldmuziekconcerten opgenomen die via GROUNDS geregeld zijn. De maand januari zal in het Van Cappellenhuis zelfs “DE MAAND VAN DE WERELDMUZIEK” worden!

Bestellen van kaarten doet u via de aankondiging van de voorstellingen hieronder.

Andere activiteiten zijn de Luisterkring, de kunstgeschiedenislezingen en het Vrouwenkoor. Tijdens kantooruren kunt u vrij binnenlopen om de exposities te bewonderen.

We hopen u in het Van Cappellenhuis te ontmoeten.

 

    FEESTELIJK SLOTCONCERT IN SPAANSE SFEER

    met flamenco en tapas!! i.s.m. GROUNDS/WMDC Nadere informatie t.z.t. via de website