Terug

Van Cappellenzaal

Van Cappellenzaal

De monumentale Van Cappellenzaal grenst aan de tuin met uitzicht over de IJssel en is flexibel in te richten voor elke bijeenkomst. In combinatie met de galerie en tuin biedt de zaal ruimte aan dynamische break-out sessies, en bijeenkomsten, met een lunch of borrel na afloop. De zaal heeft een capaciteit van 70 personen en, in combinatie met de galerie, 100 personen. 

Zakelijk

Receptie, vergadering, presentatie, symposium of training?

De Van Cappellenzaal is voorzien van een beamer met scherm, audio, flip-over en wifi. Van iedere klassieke vergaderopstelling, tot een flexibele opstelling voor dynamische groepen, alles is mogelijk. Break-out sessies kunnen plaatsvinden in galerie of met mooi weer in de grote tuin. Een omgeving waarin uw team tot nieuwe hoogten komt.
Uiteraard verzorgen we uw gezelschap van koffie, thee, sappen, snacks en ontbijt/lunch/borrel/diner naar wens. Op korte loopafstand liggen verschillende restaurants en terrassen; van een ontspannen brasserie aan het water tot sterrenrestaurant Het Perceel. Wilt u uw bijeenkomst koppelen aan een activiteit, dan zijn er legio mogelijkheden in de mooie groene omgeving.
Het Van Cappellenhuis is ook per boot bereikbaar via een slechts korte, frisse tocht vanaf Rotterdam of het Rivium met de Rotterdamse watertaxi.

Particulier

Feestelijke gelegenheid, receptie, lunch, diner of high tea?
Het Van Cappellenhuis biedt een prachtige, intieme en betaalbare omgeving met veel mogelijkheden voor diners, borrels, feesten, een brunch of high tea. We werken met verschillende cateraars en denken graag met u mee voor de juiste invulling van uw bijeenkomst. Zelf de catering verzorgen is niet mogelijk, maar wel kunt u onder bepaalde voorwaarden van uw eigen professionele cateraar gebruik maken. Neemt u contact op met ons verhuurteam. We helpen u graag verder.

Private Dining

Dineren in de weelderige sfeer van de Van Cappellenzaal is altjd een speciale gelegenheid. Exclusieve sitdown-diners tot 50 personen, of walking diners tot 80 personen, van chique ronde tafels in de klassieke zaal tot een geanimeerde barbeque in de tuin; alles is mogelijk. Onze cateraars denken altijd met u mee om het tot een speciale dag te maken. Klik hier voor foto's

Tarieven

Bel of mail ons voor de beschikbaarheid, tarieven en een offerte op maat.

Karel Peters 06 53 171 577
Hester van der Hoorn 06 22 562 028
verhuur@vancappellenhuis.nl

Vraag offerte aan