Graag in een koor zingen? Dat kan in het Van Cappellenhuis:

HET CAPELS VROUWENKOOR

  • Elke woensdagavond, behalve in de schoolvakanties, repeteert het Capels Vrouwenkoor al jaren een zeer gevarieerd repertoire: klassiek, pop, canons, volksliederen etc., etc. Helaas moest de dirigente als gevolg van de lockdown haar bakens verzetten en is een studie en baan begonnen buiten de muziek. Het koor is nu naarstig op zoek naar een enthousiaste opvolger en hoopt daarmee begin september de repetities te hervatten.
  • Belangstelling?? Mail voor nadere informatie of om vrijblijvend een repetitie bij te wonen naar Joke Brouwer: jfa.brouwer@ziggo.nl.
     

A CAPELLE, GEZELLIGHEID EN ZINGEN VOOR DAMES VAN 60+

  •  ‘aCapelle’, een koor voor dames van 60+ onder leiding van dirigent Rian van Randwijk is in augustus gestart. Plezier is het belangrijkste en daarbinnen werken aan een mooi zangniveau met een zangsysteem dat voor iedereen haalbaar is. Projecten en thema’s van 2 à 3 maanden vormen de basis en ieder project/thema wordt afgesloten met een optreden, eveneens in het Van Cappellenhuis (en wellicht ook nog op 1 à 2 andere locaties). De repetities vinden plaats in de Van Cappellenzaal op dinsdagochtend van 10.30 tot 12.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur en uitloop tot uiterlijk 13.00 uur).
  • Belangstelling?? Mail of bel voor nadere informatie of om vrijblijvend een repetitie bij te wonen: mail naar rianprive@outlook.com voor info over aCapelle".

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Het Van Cappellenhuis beschikt over een podium waardoor iedereen in de zaal alle musici goed kan zien. Klik hier voor een foto van het podium. Met dank aan het Capelse Denk- en doe-mee-Fonds
  • Het VRIENDENFONDS van het Van Cappellenhuis: om een nauwere band met onze (trouwe) bezoekers te creëren en de mogelijkheid bijzondere activiteiten te programmeren. Klik hier voor meer informatie. Wilt u zich aanmelden? Dat kan hier.
  • Het Fonds Podiumkunsten heeft het Van Cappellenhuis voor de jaren 2020 en 2021 opnieuw uitverkoren voor een tweejarige subsidie, wat een erkenning betekent van kwaliteit.

Terug