Wij zoeken per 1 januari 2024 een nieuwe voorzitter

Belangstelling om voorzitter van het Van Cappellenhuis te worden? Lees hier meer over de voorzittersvacature van de Stichting Cultuur aan de Dorpsstraat. De voorzitter is ook voorzitter van de tweede stichting, Cultuur aan de IJssel die -officieel-  het culturele programma uitvoert namens de eerstgenoemde stichting.

Lees hier meer informatie

Graag in een koor zingen? Dat kan in het Van Cappellenhuis:

HET CAPELS VROUWENKOOR

  • Elke woensdagavond, behalve in de schoolvakanties, repeteert het Capels Vrouwenkoor al jaren een zeer gevarieerd repertoire: klassiek, pop, canons, volksliederen etc., etc. Helaas moest de dirigente als gevolg van de lockdown haar bakens verzetten en is een studie en baan begonnen buiten de muziek. Het koor is nu naarstig op zoek naar een enthousiaste opvolger en hoopt daarmee begin september de repetities te hervatten.
  • Belangstelling?? Mail voor nadere informatie of om vrijblijvend een repetitie bij te wonen naar Joke Brouwer: jfa.brouwer@ziggo.nl.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  • Het Van Cappellenhuis beschikt over een podium waardoor iedereen in de zaal alle musici goed kan zien. Klik hier voor een foto van het podium. Met dank aan het Capelse Denk- en doe-mee-Fonds
  • Het VRIENDENFONDS van het Van Cappellenhuis: om een nauwere band met onze (trouwe) bezoekers te creëren en de mogelijkheid bijzondere activiteiten te programmeren. Klik hier voor meer informatie. Wilt u zich aanmelden? Dat kan hier.
  • Het Fonds Podiumkunsten heeft het Van Cappellenhuis voor de jaren 2022 en 2023 opnieuw uitverkoren voor een tweejarige subsidie, wat een erkenning betekent van kwaliteit.

Terug