Terug

Tarieven

Tarieven

Ieder bruidspaar is uniek. We werken dan ook graag op maat om jullie specifieke wensen waar te maken. We bieden een groot spectrum aan mogelijkheden, van simpel tot geheel aangekleed. Ons huwelijksteam denkt graag met jullie mee.

Ceremonie: Het bruidspaar wordt door de gastvrouwen ontvangen in de historische Regentenkamer. Uw gasten worden buiten bij de rode loper ontvangen en naar de galerie of naar de zaal begeleid. De trouwplechtigheid vindt plaats onder de luchters van de elegante Van Cappellenzaal, (in heel bijzondere gevallen) in de Regentenkamer, of in de tuin. Na afloop van de huwelijkssluiting is er kort de gelegenheid om het bruidspaar te feliciteren.
De zaal is voorzien van een geluidssysteem, lcd-scherm voor een foto, en van een vleugel. De hal en de trouwzaal zijn met een eenvoudige bloemdecoratie aangekleed. Uw gasten worden een kwartier voorafgaand aan de ceremonie ontvangen. De ceremonie duurt ongeveer een uur inclusief de korte felicitaties achteraf. Er zijn drie gastvrouwen aanwezig. De Van Cappellenzaal biedt ruimte aan maximaal 70 gasten.

Ceremonie en aanvullende gelegenheid: Na de huwelijksvoltrekking begeeft het bruidspaar zich met haar gasten naar de galerie of, bij mooi weer, naar de tuin. Er is uitgebreid tijd tot feliciteren. Er kan een glas champagne geheven worden op het bruidspaar en de taart kan aangesneden worden. Een feestelijk moment na een elegante ceremonie! In plaats van een toost is het ook mogelijk een samenkomst met koffie en een traktatie te houden, bijvoorbeeld voorafgaand aan het kerkelijk huwelijk. Dit kan in de galerie of in de tuin. Daarnaast is er tijd om huwelijksfoto's te maken in de tuin, de Van Cappellenzaal of de Regentenkamer.

Ceremonie en receptie:  Na de huwelijksceremonie en de toost kan de bruidstaart aangesneden en aan de gasten uitgeserveerd worden; dit is tevens de aanvang van de receptie, in de tuin of galerie. Er worden naar wens verschillende dranken (wijn, bier, frisdrank) geserveerd. Tevens kunnen er luxe hapjes geserveerd worden. Uiteraard is het mogelijk de tijdsduur en de invulling aan uw wensen aan te passen. We maken graag een prijsindicatie op maat voor u.

Tarieven: Ceremonie in de van Cappellenzaal kan vanaf €320,--.  Maak een afspraak met onze huwelijkscoördinatoren voor een offerte op maat.    

Vraag offerte aan