Terug

Luisterkring

Luisterkring

Kijk hoe aandachtig ze luisteren, de leden van de Capelse Luisterkring. Of het om de muziek of om de toelichting ervan gaat: belangstelling voor het naadje van de kous is er altijd. De Capelse Luisterkring wordt gevormd door in (klassieke) muziek geïnteresseerden. Om de veertien dagen op de woensdagmorgen laten deelnemers elkaar hun favoriete muziek horen. Ze vertellen er wat bij en er wordt met elkaar over gesproken. Het is verrassend en inspirerend, al die verschillende bijdragen.

Er is een trouw clubje ontstaan, maar dat graag ook nieuwe leden verwelkomt. Heeft u interesse? U kunt een bijeenkomst vrijblijvend bijwonen om de sfeer te proeven. Vanaf 10.00 uur staat de koffie of thee klaar. Van 10.30-12.00 uur wordt geluisterd, onderbroken door een pauze met opnieuw koffie of thee.

De data voor de luisterkringbijeenkomsten voor het seizoen 2021-2022 zijn:

 • 26 januari, 9 en 23 februari, 9 en 23 maart, 6 en 20 april, 11 en 15 mei 2022

Direct betalen

Uw bijdrage:

 • Kosten voor de 9 bijeenkomsten van januari t/m mei 2022: € 54,- inclusief 2x koffie/thee per bijeenkomst, te voldoen voor aanvang van de serie. De link voor het reserveren voor 2022 wordt actief als er i.v.m. de coronamaatregelen meer duidelijkheid is over de doorgang van de Luisterkring.

Coronamaatregelen:

Ook voor de Luisterkring volgen we de regels van het RIVM. Zo lang als nodig gelden er speciale coronamaatregelen

U kunt op 1 van de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:

 • Vaccinatiebewijs:
  Volledige coronavaccinatie met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit

Leiding van de Luisterkring

 • Marja Smit
 • voor de periode  september - december 2021:
  Krystyna Kulisiewizc
  De Luisterkring staat normaal onder leiding van Marja Smit, maar in de periode van september t/m december neemt Krystyna Kulisiewizc – vol enthousiasme! - de leiding tijdelijk van haar over. Krystyna heeft in Polen Nederlands gestudeerd en spreekt het vloeiend. Ze woont sinds enige jaren in Rotterdam waar zij aan het conservatorium Codarts contrabas heeft gestudeerd en ze gaat nu verder voor een master musicologie.