Terug

Luisterkring

Luisterkring

De Capelse Luisterkring wordt gevormd door in (klassieke) muziek geïnteresseerden. Om de veertiendagen op de woensdagmorgen laten zij elkaar hun favoriete muziek horen. Ze introduceren deze en er wordt met elkaar over gesproken. Het is verrassend en inspirerend, al die verschillende bijdragen. Het verrijkt en verbreedt de luistermogelijkheden en de beleving. Er is dan ook een trouw clubje ontstaan, maar dat graag ook nieuwe leden verwelkomt.

Op woensdag 26 september 2018 starten de bijeenkomsten van de Luisterkring weer o.l.v. Marja Smit. Overige data: 10 en 24 oktober, 7 en 21 november, 5 (!) en 19 december.

In 2019: 16 en 30 januari, 13 en 27 februari, 13 en 27 maart, 10 en 24 april, 8 en 22 mei.

De Capelse Luisterkring wordt gevormd door in (klassieke) muziek geïnteresseerden. Om de veertiendagen op de woensdagmorgen laten deelnemers elkaar hun favoriete muziek horen. Ze vertellen er wat bij en er wordt met elkaar over gesproken. Het is verrassend en inspirerend, al die verschillende bijdragen.  Er is dan ook een trouw clubje ontstaan, maar dat graag ook nieuwe leden verwelkomt. Heeft u interesse? U kunt een bijeenkomst vrijblijvend bijwonen om de sfeer te proeven.

  • Kosten € 6,- per bijeenkomst inclusief 2x koffie/thee per bijeenkomst.

Informatie en aanmelden bij Marja Smit: marja@vancappellenhuis.nl

Informatie en aanmelden kan nu ook al via: marja@vancappellenhuis.nl.