SPEELCONCERT VOOR BABY’S

Zaterdag 9 april   10.15-10.45 uur

SPEELCONCERT VOOR BABY’S

Met KRULMUZIEK, bestaand uit Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházkova (altviool), Sebastiaan van den Bergh (cello) en Félice van der Sande (diverse instrumenten, zang en teksten).

Dit sfeervolle concert betovert je baby (0-18 maanden) met klassieke klanken. De afwisseling tussen prachtige klassieke muziek, stilte, klankkleuren, luisteren en interactie maakt het babyconcert tot een rustgevende én actieve ervaring voor de allerjongsten. Je wiebelt en wiegt samen op zwierende walsjes en de brommende beer van de cello maakt je aan het lachen. Je baby speelt met de rammelaar mee op de vrolijke vioolmuziek en valt in een heerlijke slaap op de zachte tonen van het toverspeeldoosje. Het is verrassend leuk om te zien hoe kleine kinderen reageren en meedoen met de muziek!

Muzikanten Hester Verhoeff (viool), Zdenka Procházkova (altviool) en Sebastiaan van den Bergh (cello) hebben alle drie hun sporen verdiend in verschillende ensembles, in orkesten en het lesgeven aan jonge kinderen en vinden elkaar in deze prachtige strijkersbezetting.

Multi-muzikant Félice van der Sande, tevens ervaren Muziek op Schootspecialist, voegt tijdens de voorstellingen nog veel andere instrumenten toe. Daarnaast schrijft Félice eigen liedjes en arrangementen die ouders en kinderen samen mee kunnen zingen bij het concert. Kenmerkend voor veel liedjes van Krulmuziek zijn de verwijzingen naar klassieke werken, zoals een mix van het komische ‘Kattenduet’ van Rossini met Poesje mauw, of het lied ‘Neus’ in arrangement met de Bourée van Bach.

Félice heeft de rol om met kinderen samen te spelen en ze aan te moedigen met in de handen klappen, voeten stappen of met het spelmateriaal mee te doen met de muziek.

“Hartverwarmend en liefdevol muziekaanbod voor hele kleintjes.”

Entree € 5,- incl. drankje

Aanvang 10.15 uur
Einde 10.45 uur
Entree €5.00

Reserveer kaarten