OPERAPROJECT met HENK VISSER NR. 3: CARMEN van BIZET

In de opera-inleidingen in het Van Cappellenhuis neemt Henk Visser u niet alleen mee naar de opera zelf (verhaal, componist), maar vooral naar de manier waarop deze vorm kan worden gegeven door keuzes voor decor, regie, type stem etc. Dat leidt tot zeer verrassende inzichten en helpt degene die naar een uitvoering toe wil maximaal te genieten.

Dit seizoen zijn er verschillende opera’s te zien in Nederland, waaronder “ Carmen” via een live-uitzending  in Pathé/ Cinerama.

Het zigeunermeisje Carmen wint alle mannen om haar hand, met alle gevolgen van dien…. Henk Visser laat u aan de hand van fragmenten zien hoe je dat zo in beeld en ten gehore kan brengen, zodat u aan het eind ontroerd de opera verlaat. Het kan natuurlijk leuk zijn om met andere bezoekers van de inleiding af te spreken gezamenlijk naar de live-uitzending  in Cinerama of Pathé te gaan.

  • Toegang € 10,- incl. pauzedrankje.
  • Voor deze voorstelling kunt u via de knop reserveren plaatsen reserveren.
  • De kaartjes kunnen pas op de avond zelf in ontvangst genomen en betaald worden. Maar de reserveringen blijven gegarandeerd staan tot even voor acht uur op 23 februari 2018. De voorstelling loopt dus niet via www.podiumplein.nl.

 

Aanvang 20.00 uur
Einde 23.00 uur
Entree €10.00
Nog 50 plaatsen beschikbaar

Reserveer kaarten