Aanvang 14.00 uur: MUZIKALE KINDERVOORSTELLING “EN TOEN KLONK ER MUZIEK” (6+)

Attentie: er is in tegenstelling tot wat in de nieuwsbrief vermeld is, één voorstelling, aanvang 14.00 uur.

De Kinderboekenweek duikt dit jaar de geschiedenis in met het thema “en toen?”

Het kinderconcert door Klassiek op Zuid sluit hier perfect bij aan: gisteren, vorig jaar, vroeger, eeuwen geleden...
Zelfs als we heel ver teruggaan in de geschiedenis, is er altijd muziek gespeeld, verzonnen en opgeschreven.Maar...hoe klonken liedjes en muziek vroeger en door wie werden die eigenlijk bedacht?

Violiste Miranda en pianiste Saskia van Klassiek op Zuid laten horen dat je, vooral vroeger, soms best dapper moest zijn om muziek te componeren. Theatermaakster Joyce Turek vertelt het verhaal van een wel heel dapper meisje. En aan het einde van het concert willen we wel eens zien of de kinderen in de zaal ook dapper zijn; wie doet er mee aan onze muzikale mini-workshop?

Een leuke , gevarieerde en leerzame middag waarin we de geschiedenis induiken en jong en oud kunnen genieten van mooie muziek en verhalen! Voor ongeveer 6-10 jarigen en hun (groot)ouders.

  • Toegang kinderen € 5,-, volwassenen € 7,- incl. drankje

Voor u verder gaat, informeren we u over hoe de toepassing
van coronaregels invloed heeft op de manier waarop u kaarten bestelt:

  • Als u twee of meer kaarten voor volwassenen bestelt, gaan we ervan uit dat u bij elkaar mag zitten en u onderling geen afstand hoeft te houden. Kinderen tot 12 jaar kunnen gewoon naast u zitten en deze kaarten kunt u tegelijk bestellen.
  • Wilt u dus meer kaarten voor personen uit verschillende huishoudens en wilt u dus niet naast elkaar zitten, dan moet u de kaarten apart bestellen.

Aanvang 14.00 uur
Einde 15.00 uur
Entree €7.00 (tot 12 jaar: €5.00)

Reserveer kaarten