MOONLIGHTCONCERT MET MIKE BODDÉ: “NACHTLICHT”

MOONLIGHTCONCERT MET MIKE BODDÉ:  “NACHTLICHT”

met Mike Boddé (piano, teksten), Merel Vercammen (viool, vibrandoneon, teksten) en Sterre Konijn ( zang, duduk, teksten)

‘Bij deze voorstelling zou ik het eigenlijk een compliment vinden als mensen slaperig worden.’  – Mike Boddé.

Beleef de nacht intens met Sterre, Merel en Mike. Beleef hun dromen en hun nachtmerries. Laat je meevoeren naar het moment waarop het onderbewuste spreekt, het moment dat creativiteit het licht vindt. Luister naar nachtmuziek in het schemerduister ; nachtelijke jazz, nachtelijke improvisaties en natuurlijk ‘nocturnes’: de nachtmuziek uit de klassieke wereld. En hoe donker het ook wordt, de drie zorgen altijd dat er een vlammetje in de duisternis blijft branden; een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van het nachtlicht.

Over een eerder gegeven concert: “Louter in superlatieven verslag doen van een bepaald evenement ligt doorgaans niet voor de hand. Maar het concert dat afgelopen vrijdag plaatsvond in Flower Art Museum (FAM) werd zowel een muzikaal hoogtepunt als een lyrische belevenis met drie topartiesten. Een onvergetelijk hoogtepunt in een reeks van concerten dat een bijzondere indruk achterliet. Uit: “Aalsmeer Vandaag” .

Entree € 20,- , Vrienden € 15,-, jongeren € 10,- incl. drankje

Aanvang 21.00 uur
Einde 22.30 uur
Entree €20.00 (tot 25 jaar: €10.00)
Nog 50 plaatsen beschikbaar