MINI-FESTIVAL: NACHTLICHT

Beleef de nacht intens met Sterre, Merel en Mike. Beleef hun dromen en hun nachtmerries. Laat je meevoeren naar het moment waarop het onderbewuste spreekt, het moment dat creativiteit het licht vindt. Luister naar nachtmuziek in het schemerduister in allerlei stijlen...
Bij deze voorstelling zou ik het eigenlijk een compliment vinden als mensen slaperig worden.’  – Mike Boddé

En hoe donker het ook wordt, de drie zorgen altijd dat er een vlammetje in de duisternis blijft branden; een nachtlampje van mooie muziek, de muziek van het nachtlicht.

Mike Boddé studeerde piano en Chinees, maakte samen met studiegenoot Thomas van Luyn cabaret, maar was enkele jaren door depressies niet in staat op te treden. Tegenwoordig richt hij zich alleen nog op het maken van muziek. Hij was acht jaar lang te zien in het tv-programma Podium Witteman en is dit seizoen te zien en horen in Podium Klassiek.

Sterre Konijn studeerde zang (Amsterdam en Kopenhagen), muziektheater (Den Haag), Italiaans en kunstgeschiedenis (Amsterdam en Rome) en heeft een veelzijdige concertpraktijk opgebouwd. Zij zingt in alle mogelijke stijlen en speelt daarnaast viool, duduk  en theremin. Zij trad op in concertzalen waaronder Het Concertgebouw, Carré en Paradiso, maar ook in de fietstunnel onder het Rijksmuseum, in de lucht boven Florence etc..

Merel Vercammen studeerde cum laude af aan het Royal College of Music in Londen, trad op over de hele wereld in concertzalen als het Concertgebouw in Amsterdam, de Elbphilharmonie in Hamburg en de Wigmore Hall in Londen. Zij bracht drie cd’s uit die lovend werden ontvangen. Daarnaast behaalde Merel in Londen een Master of Science in Music, Mind & Brain en een Master in Cultural Economics & Entrepreneurship aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Haar interesses in muziek en wetenschap komen samen in haar nieuwe festival SNAAR in TivoliVredenburg.

 

Aanvang 21.00 uur
Einde 22.30 uur
Entree €25.00

Reserveer kaarten