Kerstverhaal: "Tobias en zijn kameel," door Peter Lems

Familievoorstelling “TOBIAS EN ZIJN KAMEEL” door Peter Lems i.s.m. de  Bibliotheek aan den IJssel

Een ''vertelvoorstelling” voor kinderen vanaf 8 jaar tot 108 jaar over de belevenissen van Tobias en zijn Kameel en over de Drie Koningen, n.a.v. Driekoningendag 6 jan. en het nieuw verschenen muzikale Kerstsprookje “Tobias en zijn kameel”.

Tobias, een ondernemende, eigenzinnige jongen, trekt op z’n onafscheidelijke kameel de wereld in. Hij ontmoet bijzondere mensen, wordt aangevallen door een tijger en leert sterren lezen op de School der Wijzen. Een verhaal over durf, avontuur en een open blik naar de wereld. Het lijkt eigenlijk helemaal niet over Kerst te gaan. Maar als plotseling de ‘Drie Koningen’, de wijzen uit het oosten, in een indrukwekkende stoet in het verhaal verschijnen, krijgt dat plots een andere wending.
Tobias en z’n kameel is een avontuurlijk verhaal met een speelse,verrassende kijk op de essentie van het ruim tweeduizend jaar oude kerstverhaal.

Een echte verhalenverteller, 'n boeiend verhaal, de mooie muziek, kinderen die meespelen, kortom: een belevenis, die nog lang in herinnering zal blijven.

Zie voor meer info www.tobias-en-zijn-kameel.nl en Tobias wil u zelf iets vertellen in 54 sec youtube.com/watch?v=Is_IhdskOKs.   

Toegang:  normale prijs € 5,- voor kinderen, € 10,- voor volwassenen, maar voor inwoners van Capelle a/d IJssel  €2,50, incl. drankje na afloop.
Het fraai geïllustreerde boek is na afloop verkrijgbaar voor € 7,50 (winkelprijs € 12,50)

Reserveren: 

 

Aanvang 15.00 uur
Einde 16.00 uur
Entree €2.50
Nog 28 plaatsen beschikbaar

Reserveer kaarten