HERRIE EN MUZIEK, een levendige voorstelling voor kinderen van 4-7 jaar

Met Hans Luijcx (herriemaker en viool), Dylan Volleman (11 jaar, cello), Emilie Meijer (11 jaar, cello), Peter Lems (verteller).

Lekker herrie maken! Dat  vinden kinderen leuk! Hun ouders meestal niet.... Maar grote mensen er ook wat van: spreekkoren in stadions, demonstraties, ''potten & pannen protesten'', gettoblasters... Of een ronkende uitlaat! ''Mooi he!", zeggen dan de liefhebbers ! Hun klinkt dat als ''muziek in de oren''!

Maar wanneer wordt lawaai-,  en worden geluiden eigenlijk 'mooi'?  Wanneer wordt het muziek...?! Meester-herriemaker en meester-muzikant Hans Luijcx neemt de kinderen mee op ontdekkingsreis door de wereld van lawaai, van geluiden en muziek. Spelenderwijs maken ze een ontdekkingstocht langs lawaai, geluiden, tonen, ritmes, muziek. Met hun oren, hun handen, hun lijf gaan ze niet alleen muziek voelen maar ook zelf maken. 

Hans speelt zelf meesterlijk op de viool. Maar er zijn ook kinderen, die spelen! Op een klein mini viooltje en op grote cello's! Door Dylan (11) en Emilie (11)

  • Toegang €  8,00; kinderen en vrienden € 5,00, incl drankje

 

Aanvang 15.00 uur
Einde 16.00 uur
Entree €8.00 (tot 25 jaar: €5.00)
Nog 34 plaatsen beschikbaar