Nieuwjaarsconcert met KELTISCH ENSEMBLE CAMELOT

met Emmy Storms (viool), Jasmijn Rais (viool), Annemarie de Bie (zang, fluit en bodhran), Eva Aukes (gitaar), Jacqueline Edeling (concertina en trekharmonica's), Cynthia Liem (piano).

Camelot is een Keltisch ensemble, dat bestaat uit zes muzikale persoonlijkheden, bevlogen musici die al jaren te zien en te horen zijn op zowel folk als klassieke podia. Niet verwonderlijk dus dat Camelot spannende cross overs  maakt tussen verschillende muziekstijlen en dat levert een verrassend nieuw geluid op. Componisten als Bach, Stravinsky en Dvořák gaan naadloos over in reels, jigs en slow airs.

De naam Camelot verwijst naar het legendarische kasteel van koning Arthur. De plek waar de Graalridders aan de Ronde Tafel geconfronteerd werden met nieuwe uitdagingen waarna ze op avontuur gingen en nieuwe inzichten op deden. Camelot neemt, net als de Graalridders, de luisteraar graag mee op een grenzeloze muzikale reis door de tijd. En programma waarbij je niet stil kunt blijven zitten!
 
Camelot bestaat uit:
Emmy Storms (viool) studeerde viool aan het Koninklijk Conservatorium Den Haag en verleent haar medewerking aan diverse orkesten en ensembles. Emmy is o.a. winnaar van de GrachtenfestivalPrijs 2019. Zij is 'een authentieke musicus met een sterk podiumkarakter, iemand die haar eigen weg bewandelt en zich met gemak in diverse muzikale genres profileert,' aldus de vakjury. Op repertoire gebied is ze een allesvreter en altijd spelend op het hoogste artistieke niveau.
 
Jasmijn Rais (viool) - studeerde zowel in Amerika als in Nederland en maakte vele internationale tournees  met haar ensemble Musicuore. Ze is oprichter van de Haagse Vioolschool waar ze met veel plezier lesgeeft. Folk, klassiek of jazz, bij haar ben je aan het goeie adres.
 
Jacqueline Edeling (harmonica/concertina/accordeon) speelt moeiteloos alle denkbare blaasbalg instrumenten en bijbehorende genres. Zowel solo als in diverse orkesten en ensembles. Ze studeerde aan het Twents- en het Rotterdams conservatorium ( bandoneon bij Carel Kraayenhof )
 
Annemarie de Bie (tin en low wistle, gitaar, bodhran en zang) speelt sinds 1998 vooral Folk. Door haar uitgebreide ervaring met veel verschillende geweldige muzikanten uit Nederland, Engeland en Ierland heeft ze een veelzijdig repertoire opgebouwd. Annemarie bespeelt inmiddels meerdere instrumenten en is een ware virtuoos. Daarnaast zingt ze als geen ander en beheerst ze bij uitstek het Keltische idioom.
 
Cynthia Liem (piano) studeerde aan het Koninklijk conservatorium in den Haag met specialisaties solo- en kamermuziek. Haar ongelofelijke muzikaliteit gaat dwars door alle muzikale genres.
 
Eva Aukes (gitaar) is een Nederlandse gitariste met een achtergrond in klassiek met invloeden van flamenco, Portugese fado, pop en moderne muziek. Met de Portugese gitarist en componist Rafael Fraga, vormde ze een duo waarmee ze het album Mysteries of the Portuguese Guitar opnam en vele festivals en concerten speeld

 • Entree € 18.-, Vrienden € 15.-, jongeren tot 25 jaar € 9.- incl. drankje
  (opties zijn te kiezen bij het bestellen van kaarten)
 • Mochten de coronamaatregelen van de overheid nog niet zijn ingetrokken, maakt het Van Cappellenhuis gebruik van het coronatoegangsbewijs voor bezoekers van 12 jaar en ouder:

  U kunt op 1 van de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:Vaccinatiebewijs:

 • Volledige coronavaccinatie.
  Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit

Aanvang 15.00 uur
Einde 17.00 uur
Entree €18.00

Reserveer kaarten