KERSTCONCERT met het GRUPPMAN-ENSEMBLE

Zijn ensemble bestaat uit musici van de hoogste top (waaronder onze Artist in Residence Katja Dirven!). Een eer om die in het Van Cappellenhuis te ontvangen!
Over het programma wordt later meer bekend.

SPECIAAL AANBOD VOOR BEZOEKERS VAN HET KERSTCONCERT VAN HET GRUPPMAN ENSEMBLE OP 19 DECEMBER 2021:

Het aanbod van het restaurant Fuiks (op 5 minuten lopen van het Van Cappellenhuis) bestaat uit een drie gangenkeuzemenu-diner na afloop van het concert voor € 37,50.
+ Brood met boter en zeezout op tafel.
+ Kannen met drinkwater op tafel.
+ Kop koffie/thee met een bonbon.
Verdere dranken zijn niet inbegrepen bij deze prijs.

De prijs van de Dinerkaart FUIKS voor bezoekers van het concert op 19 december van het Gruppman Ensemble bedraagt dus € 37,50 per persoon en kan alleen besteld worden als ook een kaart voor het concert is besteld. U moet de twee bestellingen wel apart doen!

Het Gruppman Ensemble:
Igor Gruppman wordt alom geprezen als dirigent, vioolsolist en orkestleider. Als 1e concertmeester van het Rotterdams Philharmonisch Orkest en frequente gastleider van orkesten zoals de London Symphony, London's Royal Philharmonic en St. Martin in the Fields, heeft Igor Gruppman samengewerkt met de meest gewaardeerde dirigenten van zijn generatie. Als solist wordt hij alom geprezen om zijn "rijke en mooie toon, elegante frasering, gedrevenheid, passie en virtuositeit.

Vesna Stefanovich-Gruppman’s  won als tiener zes keer op rij de nationale vioolwedstrijd in haar geboorteland Joegoslavië. Toen ze zestien was, trad ze als solist op met ensembles als het Moscow Philharmonic. Ze studeerde aan het Conservatorium van Moskou o.a. bij David Oistrakh. Vesna is ook directeur van het Gruppman International Music Institute en doceert viool en altviool aan Codarts Rotterdam.

Katja Dirven – Didychenko studeerde cum laude af aan het conservatorium in haar geboortestad Kiev (Oekraïne), won belangrijke prijzen, vervolgde haar studie aan het Rotterdams Conservatorium waar ze haar master haalde in Kamermuziek en Solospel. Zij treedt op als soliste en kamermuziekmusicus met topmusici uit Nederland en speelt in vele Nederlandse en buitenlandse beroepsorkesten. Zij is als artistiek leider, cellodocent en dirigent verbonden aan het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut.

Anastasia Safonova studeerde in Moskou en voltooide haar Master aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag. Anastasia won eerste prijzen bij de internationale Yamaha Music en Youri Egorov competities. Zij is veel gevraagd op de belangrijkste podia in Nederland en treed regelmatig op in heel Europa, Turkije, China en Rusland. Sinds 2000 doceert ze aan het Conservatorium Maastricht.

In samenwerking met Fuiks eten en drinken

 • Entree € 18.-, Vrienden € 15.-, jongeren tot 25 jaar € 9.- incl. drankje
   
 • Mochten de coronamaatregelen van de overheid nog niet zijn ingetrokken, maakt het Van Cappellenhuis gebruik van het coronatoegangsbewijs voor bezoekers van 12 jaar en ouder:

  U kunt op 1 van de volgende 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:Vaccinatiebewijs:

 • Volledige coronavaccinatie.
  Met een Europees goedgekeurd vaccin. Vanaf zaterdag 10 juli is in Nederland een vaccinatie geldig vanaf 14 dagen nadat u volledig bent gevaccineerd. Meestal kan CoronaCheck uw vaccinatiebewijs automatisch ophalen uit de systemen van RIVM of GGD.
 • Herstelbewijs
  Bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.
 • Testbewijs
  Een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur voor de activiteit

Aanvang 15.00 uur
Einde 17.00 uur
Entree €18.00

Reserveer kaarten