Gewijzigde datum; aanvang 14.00 uur: CONCERT EN CD-PRESENTATIE: DE CELLOSONATES VAN BEETHOVEN

Als gevolg van de tijdelijke lockdown kon de voorstelling niet doorgaan op de oorspronkelijke datum (8 november).

Katja Dirven – Didychenko studeerde cum laude af aan het conservatorium in haar geboortestad Kiev (Oekraïne),  won belangrijke prijzen, vervolgde haar studie in Nederland en treedt als soliste,  kamermusicus en orkestmusicus op in binnen- en buitenland. Zij is artistiek leider, cellodocent en dirigent aan het Rotterdams Hellendaal Muziekinstituut.

Roderigo Robles de Medina begon zijn pianostudie in Utrecht bij Mila Baslavskaya, maar verhuisde in 1982 naar Engeland om te studeren aan het Royal Northern College of Music. Hij heeft concerten en masterclasses gegeven over de hele wereld en hij werkt als pianist bij Codarts Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam.

De CD kan ook besteld worden via de e-mail: cd@katjadirven.nl Vermeldt u s.v.p. uw adres.
De prijs van de CD is € 15,--, de verzendkosten zijn € 5,--

  • Toegang € 18,- , Vrienden € 15,- , jeugd/jongeren € 9,- incl. drankje
  • VOOR U VERDER GAAT: U WEET ZEKER DAT U NAAR DE VOORSTELLING VAN 14.00 UUR WILT?

Kaarten bestellen in coronatijd, of hoe de toepassing van de coronaregels uw bestelwijze raakt:

  • Als u twee of meer kaarten bestelt en u wilt naast elkaar zitten, kiest u voor 2 kaarten normaal-naast-elkaar of 2 kaarten vriend-naast-elkaar, afhankelijk van wat van toepassing is.Kinderen tot 12 jaar kunnen gewoon naast u zitten en deze kaarten kunt u tegelijk bestellen.
  • Wilt u dus meer kaarten voor personen uit verschillende huishoudens en wilt u dus niet naast elkaar zitten, dan bestelt u kaarten normaal of vriend

Aanvang 14.00 uur
Einde 15.00 uur
Entree €18.00

Reserveer kaarten