Programma

Programma

Bestellen van kaarten doet u via de aankondiging van de voorstellingen hieronder.
Andere activiteiten zijn de Luisterkring, de kunstgeschiedenislezingen en het Vrouwenkoor. Tijdens kantooruren kunt u vrij binnenlopen om de exposities te bewonderen.
We hopen u in het Van Cappellenhuis te ontmoeten.
 
N.B. In de maand januari zijn er enige storingen bij de bestelsite (podiumplein.nl) geweest. Die zijn nu voorbij, zo is ons verzekerd.
Mocht u bij de bestelling toch nog problemen ondervinden, bijvoorbeeld omdat u geen bevestiging van de bestelling )e-ticket) ontvangt, of omdat u helemaal niet door de bestelprocedure komt, mailt u dan naar cultuur@vancappellenhuis.nl. Wij nemen dan contact met u op.
 

  CONCERT door CLASSIC YOUNG MASTERS

  Fee Suzanne de Ruiter (mezzosopraan), Gulmira Issabekova (piano) , Inge van Grinsven (harp) en Melle de Vries (cello).

  “ROMEO ET JULIETTE” met DUO BILITIS Met Eva Tebbe (harp) en Ekaterina Levental (harp & mezzo-sopraan)

  Humor, lyriek en volksmuziekelementen verbinden de tijdgenoten Benjamin Britten (1913-1976) en Sergei Prokofiev (1891-1953). Een programma vol sprookjesachtige vertellingen en vrolijke dansante thema’s over de universele kracht van de liefde.Ekaterina trad alleen al eerder op aan de Dorpsstraat.

  VAN KLEIN NAAR GROOT, VAN VIOOL TOT CONTRABAS.

  Concert door het semi-professionele ensemble Klassiek op Zuid o.l.v. Miranda Rademaker

  RACHTIME - FEESTELIJK SLOTCONCERT VAN DIT SEIZOEN

  Met PIANODUO BETH&FLO , ofwel Elsbet Remijn & Claudette Verhulst Rachtime - dat gaat over Rachmaninov en Gershwin. Van Gershwin komt daar natuurlijk 'Summertime' in voor, aangezien het voor het Van Cappellenhuis het laatste concert is voor de zomer.