Uiteraard ontbreken de Griekse strand- en havengezichten niet, maar het merendeel van de werken zijn gemaakt in de omgeving van Delft, Den Haag, Rijswijk en Capelle aan den IJssel. De zee (''Thalassa''), de kanalen, kortom het water is de rode draad in het werk van deze kunstenaar. I.v.m. Covid19 kunt u bij de opening aanwezig zijn op 20 september a.s. om 15.00 uur alleen via aanmelding vooraf (R.S.V.P) via: info@firstclassart.nl. Dit geldt ook voor het speciale weekend van 26 en 27 september a.s. (13.00 tot 17.00 uur). Dimitris is tijdens de opening en het daaropvolgende weekend aanwezig.

r . De geëxposeerde kunstwerken van Frank Willebeek Le Mair zijn gedoneerd aan deze Stichting. Ook zal een deel van de verkoopopbrengsten van Dimitri's werken worden geschonken aan ''Beter Leven Guérir Vie'', die zich met name inzet voor het behoud van flora en fauna in het Caribisch gebied.
De expositie is tijdens werkdagen zonder afspraak te bezichtigen van 10 -12 en van 14-17 uur
I.v.m. de coronamaatregelen: maximaal vier personen tegelijk!!.

De officiële opening van de expositieis op 20 september 13 -17 uur. Extra openingen van de galerie zijn 26 en 27 september (13 -17 uur)