CONCERT I.S.M. DE STICHTING CLASSIC YOUNG MASTERS

Jules Baeten werd op 15-jarige leeftijd toegelaten tot de “Young Talented People Class” van het conservatorium van Maastricht, waar hij sinds 2016 zijn Bachelor volgt. Hij won diverse prijzen, is als klarinettist verbonden aan diverse bands en orkesten en won in 2018 de Classic Young Masters Award, waardoor hij nu een twee jaar durend individueel begeleidingstraject mag volgen.

Julian van der Linden werd toegelaten tot de School voor Jong Talent van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en sinds 2016 tot de Academie Muzikala Talent in Utreacht. Sinds 2018 studeert hij aan de HKU/Conservatorium Utrecht . Ook hij won verschillende prijzen, waaronder in 2018 de Classic Young Masters Award en volgt net als Jules een tweejarig individueel begeleidingstraject.

Elisabeth Rikken besloot na een sportieve carière als roeister de pianostudie op te pakken aan het conservatorium van Maastricht, waar zij in 2008 haar Bachelor afsloot met een 9. Na een jaar pianostudie aan de Universiteit van Stavanger keerde zij terug naar Maastricht waar zij in 2011 haar Master afsloot. Elisabeth geeft concerten in binnen- en buitenland, begeleidde opera- en diverse kamermuziekprojecten. Zij vormt op 8 maart een duo met Jules.

Matthijs Jonge volgde pianolessen bij de Stichting Muzikaal Talent Almere en vervolgde zijn studie aan de HKU/Conservatorium van Utrecht. Matthijs begeleidt inmiddels al vier jaar het Operakoor Almere en heeft concertervaringen opgedaan als begeleider, invalpianist bij orkesten en als solo-pianist. Op 8 maart vormt hij een duo met Julian.

Jules en Julian zullen samen ook als duo optreden.

 

·         Entree € 15,-, tot 26 jaar € 7,50 incl. pauzedrankje